Jurassic park, 24ur zvečer, EuroJackpot… vse v enem večeru s tisoč oglasi in prekinitvami

Ne odločim se prav velikokrat, da bi si pogledal kakšen film, ki je trenutno na sporedu na televiziji, ker se filmi pač veliko ponavljajo ali pa ker sem jih v večini primerov že pogledal. Včasih, ko pa se vsedem pred televizor in opazim, da teče prav dober film, ki bi si ga bilo vredno po nekaj letih spet ogledati, se odločim in obsedim pred TV-jem. Tako je bilo tudi včeraj zvečer. Tretji del legendarne serije filmov Jurassic Park. POP TV in film, zakaj pa ne?

No, za en intermezzo… spominjam se, da sva z očetom prvi del Speilbergove mojstrovine gledala na videokaseti sposojeni iz videoteke. Kakovost tistega posnetka filma je bila tako zanič, da sva morala nato še film pogledat v kinu.

Torej, spet v sedanjost in mojemu ogledu filma na POP TV-ju. Vse ok, sprijaznim se z oglasi, ki so med filmom, ker pač omogočajo takšnim in drugačnim tv hišam preživetje. Nato pa pride prva prekinitev filma. Krivec je bila oddaja “24ur zvečer”. Ouuukeeej… kako lahko sred napetega prizora prekinejo film zaradi aktualnih dogajanj po svetu in Sloveniji? Že prav, saj nič ne moreš, bom pogledal še ta večerna poročila (se informiram o krutosti sveta in seznamim z nekaterimi nepomembnimi informacijami). Spet dočakam nadaljevanje filma in že čez 5 minut: oglasi! Mislim, WTF?? Malo prej poročila, zdaj že oglasi?!? Konec oglasov, spet film… napet trenutek… uf… rešili so se. Sedaj so na čolnu, na reki plujejo mimo ogromnih dinozavrov, najbrž so bili Brontozavri al nekaj podobnega… PUF SPET PREKINITEV… kaj pa to, prekinjanje filma zaradi EuroJackpota in žrebanja kao Loto stila? Prekinitev ni trajala dolgo, saj so zgleda imeli tehnične težave in pojavil se je napis, da se film nadaljuje. Film se je nadaljeval kar na enem prizoru naprej, kar pomeni, da so preskočili nekaj prizorov (najbrž že niso bili pomembni za nas gledalce). Če so glavni akterji filma še pred nesrečno prekinitvijo bili v sončnem vremenu na čolnu in mirni reki, so se po prekinitvi znašli v temi, pod vodo, sredi nevihte in grozil jim je neke vrste Tiranozaver. Svašta! Kar preskočijo del filma. Mine 5 minut in sledi ponovna prekinitev filma zaradi žrebanja nesrečnega EuroJackpota! Tokrat jim je uspelo. Brez tehničnih težav. Pojavila se je mladenka, izžrebala kroglice, ki so itak nastavljene in obtežene kot pri Lotu in film se je končno nadaljeval tako kot mora. Bil pa je res celovečerec, trajal je čist cel večer.

sedim pred tv-jem2

Naslednjič bom dvakrat premislil, če se mi časovno splača pogledat kakšen film na POP-tvju. Vsaj zvečer ne, ko imajo prekinitve vsakih 10-15 minut.

Torej, kino, ogled filmov na netu, DVD-ju ali pa kako drugače…

7GSdIGzYh7xI32j6zuSH65gBm3qBrkFl

3 thoughts on “Jurassic park, 24ur zvečer, EuroJackpot… vse v enem večeru s tisoč oglasi in prekinitvami

  1. Ah, to je postal negledljiv že kar nekaj časa nazaj. Jaz sploh ne gledam več TV in če kaj, samo HBO. Vsaj ne vrtijo bednih reklam tam. In zdaj, ko se je TV3 poslovil, je res scena padla.

  2. Prejšnji mesec sem TV odjavil…ravno zaradi takih ekstra debuloz. Vukojebina na kvadrat smo postali. Njet, mene pač ne bodo več j***?

Dodaj odgovor

Pravilno izpolnite prazno polje. *