Zgodilo se je… dogaja se… še 10 minut…

Se vam je že kdaj zgodilo, da se vam zjutraj enostavno ni dalo vstati? Ko zazvoni alarm pritisnete tisti odrešeniški gumb, kjer piše Snooze in si tako pridobite še 5 ali 10 minut tistega jutranjega dremanja, ko je res včasih težko vstat iz tople postelje. Saj bom vstal, samo enkrat še pritisnem… samo zadnjič, ne bom več… obljubim. Sliši se kot, da bi govoril o drogi, ko zasvojenec reče, samo enkrat še, potem pa neham. Ja nekako tako je bilo današnje jutro. Nisem zaspal, vendar teh 10 minut dodatnega poležavanja mi ni dalo ravno te dodatne energije za katero sem mislil, da jo bom dobil, če bom vsaj še 10 minut polnil baterije v topli postelji. Ja vsak se kdaj zmoti. Pa kaj?

snooze

No, mogoče pa bodo kdaj sprejeli zakon (v Sloveniji? vse mogoče), ko bodo takšni gumbi na budilkah prepovedani in bodo tako pripomogli k večji storilnosti samega naroda in k točnemu prihajanju na delovna mesta, v šole ali na sestanke. NE, nisem nikamor zamudil,… tokrat. Kaj bo naslednjič, pa ne vem… aja saj ne bo naslednjič. Sem zadnjič uporabil ta rešilni knof pogube.

Se vam je že kdaj zgodilo, da vam telefonisti oz. telefonistke, ki opravljajo takšne in drugačne ankete in ki izžrebajo tvojo številko ne dajo miru? In to ob pol devetih zvečer! Natančneje 20.24! Kako vem? Klicali so me zadnjič enkrat in nisem imel časa, ker sem se ravno odpravljal z doma. Kakšna raziskava je bila, iskreno? Si nisem zapomnil. V tisti naglici sem odgovoril na vprašanje, kdaj vas pa lahko pokličemo, z jutri. No, tisti jutri je že nastopil in nisem slišal telefona. Sedaj poznam že številko in oni še kar vztrajajo in kličejo 3x na dan. Ja vem, da si tako študentje služijo denar ampak, če se res nisem imel časa javit. Služba, sestanek, kosilo, učenje…  Osebno, ko začutim, da sem nezaželen, odneham. Priporočam to tudi nekaterim (kaj pa vem, mogoče bo pa ta oseba prebrala blog).
Aha, da ne pozabim. Obvezno moram čim prej na Mobitelov center in podat zahtevek, da se moja številka več ne pojavi v naslednjem imeniku. Ne vem zakaj sem jo sploh takrat dal v imenik. Kdo bi vedel, če jaz ne vem?

Za takšne in podobne stvari sem prepričan, da se dogajajo tudi vam, kajne? Če ne drugega ste že sigurno kdaj resnično zjutraj zaspali ali pa so vas klicali iz zavarovalnice in vas vprašali kdo je imel nazadnje pri vas rojstni dan.

Uživajte… jutri je nov dan…

7GSdIGzYh7xI32j6zuSH65gBm3qBrkFl

4 thoughts on “Zgodilo se je… dogaja se… še 10 minut…

Dodaj odgovor

Pravilno izpolnite prazno polje. *