Perpetuum Jazzile in Dejan Zavec v novem spotu skladbe Titanium

Imamo novega… videospot namreč. Tokrat smo šli v malo bolj moderne in elektronske vode. Z največjim veseljem predstavljam naš nov videospot “Titanium”, v katerega smo povabili tudi našega velikega šampiona. Našemu vabilu se je z veseljem odzval in nastal je spodnji izdelek.

Nič nas ne ustavi, če pa se kje zalomi pa samo glavo gor in gremo naprej še močnejši. Nekako tako bi naj bil moto in sporočilo, ki ga želimo ponesti naprej…

Avtor aranžmaja je naš sopevec Samo Vovk, vlogo solistke pa je prevzela Katja Kovačič.

Pa upam, da vam je sama skladba v naši izvedbi všeč in da si boste večkrat še predvajali ta videospot 😉 Pa veliko užitka pri gledanju in poslušanju.

3 thoughts on “Perpetuum Jazzile in Dejan Zavec v novem spotu skladbe Titanium

  1. Kaj pa vem?!
    Mešane občutke imam. Na eni strani čutim glasbeni perfekcionizem novega dirigenta, na drugi pa pogrešam temperamentnost starega.

  2. Naj najprej ti povem Teddy, da nisem kakšen glazbeni strokovnjak,
    zato lahko govorim le o osebnih občutkih. Slišal sem dve, morda tri pesmi; Najprej Golico ob državnem prazniku junija, potem še Slovenijo, od kod lepote tvoje, videospot in zdaj to tvojo v povezavi. Te pesmi dojemam čisto o.k., lepo in precizno izvedene, a zdijo se mi nekako sterilne. Ne morem se zaljubiti vanje. Nič se ne zgane v meni, ko jih poslušam. (v nasprotju s starim repertorjem).

Dodaj odgovor

Pravilno izpolnite prazno polje. *