Lov za letnimi gumami

Včasih nekatere stvari pač ne gredo tako kakor si zamislimo. Lahko bi rekli, da nam nekatere stvari pač niso namenjene, niso usojene ali kako drugače. Tako je z pnevmatikami ali gumami, po domače. Ker so na mojem jeklenem konjičku letne gume bolj tak-tak sem si umislil, da si seveda za varnost sebe in drugih nabavim nove. Da pa ne bi kupil kar tako, na vrat na nos nekaj, ker je poceni pa sem šel v raziskovanje. Gledal takšne in drugačne gume, nizkih in ta visokih cen, na kar so mi v oči padle ene ful lepo izgledajoče se pnevmatike. Imajo V profil in niti niso, glede na dimenzijo, ki jo imam, visoke cene. Oči so se mi ustavile na gumah Nexen N2000. Poiščem nekaj testov in glej ga zlomka… sploh niso švohne. Ljudje, ki jih uporabljajo jih hvalijo in razmišljajo o ponovnem nakupu Nexen gum. Statistika, številke in reviewi kažejo dobro.

Tako… Nexen N2000 bo na mojem avtu, dimenzija pa bo 185/55/14. Najdem spletno trgovino in naročim. Naslednji dan telefon, da so v skladišču ugotovili, da so gume izdelave leta 2011 in da mi jih ne želijo prodati, ker so že kao preveč stare. Ok, pa nič. Iščem naprej.

Druga trgovina… naročim in glej ga zlomka… drugi dan me je čakal mail, da so ugotovili, da imajo v skladišču samo 2011 letnik in da mi jih tudi ne želijo prodati. No, prav… pa bom brez novih gum.

Nisem še odnehal. Še iščem in še vrtam. Sem presedlal že na ebay.de. Bomo videli, če mi kaj uspe zdealat.

Zakaj te gume in ne katere druge? Sem zadovoljen s testi, ki sem jih našel na internetu in po izgledu so zelo privlačne. Ta V profil jih naredi privlačne, pa še dober je proti aquaplaningu.
Nexen N2000 pnevmatika

Katere pnevmatike oz. gume pa vi uporabljate na svojem avtomobilu?

Dodaj odgovor

Pravilno izpolnite prazno polje. *