Facebook preplavljen z virusom – Ne klikajte!

In spet se širi invazija virusov na Facebooku.

Povezava s katero vam Facebook obljublja, da je dodal novo funkcijo, ki vam bo pokazala kdo in kolikokrat si je tista oseba ogledala vaš Facebook profil. Seveda vse radovedneže to pritegne in … virus je tukaj. Klik na povezavo vam namesti aplikacijo na Facebooku, ki vam potem smeti vaš zid in namesto vas objavlja takšna in podobna sporočila.  Dejstvo pa je, da ta povezava vodi do portala za zmenkarije (datingprofile), ki pa pravzaprav tudi to naj ne bi bil.

Enostavno ne klikajte na takšne povezave, saj takšne funkcije, ki vam jo povezava obljublja Facebook nikoli ne bo imel. Tako so pristojni na Facebooku zagotovili že nekaj časa nazaj. Da enostavno Facebook ne bo imel funkcije, ki bi omogočala, da bi lahko videli, kdo si ogleduje vaš profil.

Če pa ste že kliknili in bi se tega radi rešili priporočam, da greste na Nastavitve (Settings) / Aplikacije (Apps) na levi strani in jo odstranite.  Aplikacije se imenuje “Love time” ali “Mahov” ali “Swolew”. Ali pa sledite tej povezavi.

VIRUS

Odstraniti morate to aplikacijo “Love time”

LoveTime

Kliknete najprej na SVINČNIK zraven križca in odpre se vam to okno:
LoveTime2

Tukaj odstranite modro kljukico pri napisu “Objava” in pri “Ti pošilja obvestila” izberete NE. Nato vse shranite in na prejšnjem zaslonu kliknete na KRIŽEC zraven svinčnika, da aplikacijo tudi odstranite.  Upam, da vam je uspelo.

Dodaj odgovor

Pravilno izpolnite prazno polje. *