Do strehe nad glavo v manj kot tednu dni

Gradnje Ivanoš – krovstvo

Evo, za takšne primere pa je to, da sem si odprl Blog in ga začel pisati, idealno. Že v prejšnjem prispevku sem pisal o tem, kakšno škodo nam je naredilo petkovo neurje.

Tisto noč nisem zatisnil očesa, ampak sem na internetu iskal krovce in si pripravil seznam krovcev po katerem sem v soboto zjutraj opravljal klice. Najprej okoliške krovce, nato pa tiste bolj oddaljene. Ko sem poklical na Krovstvo Ivanoš v Rogaški Slatini so dejali, da so namenjeni na Ptuj in se lahko oglasijo, izmerijo streho in nam potem okvirno povedo ceno, ter naredijo predračun. Svetovno hitro!

In tako je tudi bilo. Pripeljala sta se dva krovca, ki sta opravila izmeritev, potem poklicala šefa, ter telefon predala mojemu očetu, da se je še on pogovoril z njim. Šef, Boštjan Ivanoš, je mojemu očetu dejal, da če se odločimo nam že lahko naslednji teden (torek, sredo) pridejo in pokrijejo hišo. Seveda se takoj še nismo odločili, smo pa malo namignili, da naj nas vseeno imajo v planu.

Aha, naj omenim, da nekateri, ki so obljubili, da pridejo izmerit streho niso prišli.

Potem je minila sobota, za njo nedelja in prišel je ponedeljek, ko smo se morali malenkost resneje pogovarjat, kaj bomo s streho. Poklicali smo gospoda Boštjana Ivanoša, ki se je odločil, da bo osebno prišel do nas, da se natančneje dogovorimo o delu in ceni. Neverjetno prijazen gospod.

Seveda kakor je obljubil, tako je tudi bilo. Prišel je in  smo se dogovorili, da bodo mogoče konec tedna že prišli pokrivat hišo. Pol ure po njegovem odhodu, nas je poklical en drug gospod in nas prosil, če mu lahko povemo kako se pride do nas, saj nam že pripelje deske za streho. VAU! Kakšna brzina.

In tako kot je bilo obljubljeno, v petek že pred 8h zjutraj se jePrekrivanje strehe  pripeljala skupina krovcev (bili so štirje) in začelo se je resno delo. Najprej so si postavili lestev z električnim vozičkom, so odstranili folijo na strehi in začeli razkrivati salonitne plošče. Vse se je odvijalo zelo hitro in profesionalno, brez enega zapleta. Pravi strokovnjaki, ni kaj. Kritina za katero smo se odločili je ValMetal z odtisom in filcem, ki je nova izboljšana različica S-Metala.

Delo je bilo zaključeno ob 16:30.

Neverjetno hitro, profesionalno in brez zapletov opravljeno delo. Tako lahko izrečem same pohvale podjetju Gradnje Ivanoš – Krovstvo. Namreč zdaj, ko smo čim prej potrebovali streho nad glavo, se nam je pokazala sreča v nesreči, da smo tako hitro prišli do resnega krovca.

HVALA za izkazano resnost in profesionalnost.

Sicer pa niso potrebne pohvale tega podjetja, saj dejanja govorijo zase – samo poglejte njihove reference.

 

P.S. In še zmeraj čakamo na cenilca iz zavarovalnice. Mogoče bo tudi na to temo kakšen prispevek.

7GSdIGzYh7xI32j6zuSH65gBm3qBrkFl

9 thoughts on “Do strehe nad glavo v manj kot tednu dni

 1. Prišli, površno naredili in šli. Ko smo jih prosili, da pridejo popravit določene stvari, so prvo samo obljubljali, nato se niti niso več javljali na telefon. Ko smo jim pisno poslali reklamacijo jo sploh niso prevzeli….

 2. Moram povedat, da od daleč še streha nekako zgleda, ko pa prideš bližje in vidiš, kako so detajli dobesedno skup zmetani, ti pa kr mine. Strokovnjaki? Hm, ravnine ti "strokovnjaki" sploh nepoznajo, da o kvaliteti izvedbe ne govorim. Misim, da takšno podjetje na trgu sploh ne bi smelo več trgovati.

 3. Kar pravi anonimni, je povsem res. Krovstvo Ivanoš sploh ne zna pokrivati streh, Boštjan Ivanoš pa je navaden blefer, ki veliko in lepo govori, zna pa malo ali nič. Njegovi črnci naredijo hitro in površno, popraviti pa ne pridejo ne zlepa ne zgrda.

 4. Imam zelo slabe izkušnje z krovstvo Ivanoš Rogaška .
  Plačaš avans in potem jih čakaš. To traja kakšen mesec ali dva. V primeru reklamacije se pa sploh ne odzivajo.

 5. Tudi sam imam grozne izkušnje s tem podjetjem. 4 mesece stara streha nam je že 2x spuščala. Za popravilo neke druge reklamacije čakamo že od julija.

 6. No… to pa je res zanimivo. Pri nas so prišli takoj popravit, če je kaj zatekalo pač takoj po namestitvi kritine, ko je bil prvi dež in se je pokazalo, če kje kaj pušča skozi. Situacija je bila tudi zanimiva, ko so enkrat ne zaradi njihove krivde morali priti nekaj popravit, da je bilo potem tako kot mora.
  V glavnem sploh res ne morem rečt nič slabega o njih.
  Mi je tako, kot da bi govorili čist o drugi firmi :/
  Imamo same super izkušnje z njimi.

  1. Ja, blagor vam. Pri nas imamo tako estetske kot funkcionalne reklamacije, pa čakamo že od julija, torej 5 mesecev. Na srečo smo ga najeli preko podjetja Hosekra, da imamo vsaj še en vzvod za ukrepanje. Čeprav tudi pri Hosekri niso ne vem kako odzivni…sploh glede na to, da nam dobesedno teče v hišo, pa čakamo že več kot en mesec, da pošljejo svojega. Jutri kličem na tržni inšpektorat, ker imam teh streharjev čez glavo dovolj.

Dodaj odgovor

Pravilno izpolnite prazno polje. *